همه چیز در مورد خرید تردمیل و طرز صحیح استفاده Treadmill
مشخص شده که تردمیل در میان تجهیزات ورزشی خانگی بیشترین میزان سوزاندن کالری را دارد…
اگر از کمتحرکی رنج میبرید اما زمان کافی برای حضور در کلاسهای ورزش را ندارید یا طاقت سرما و گرمای بیرون از منزل را برای انجام پیادهروی ندارید و یا نمیخواهید در هوای آلوده ورزش کنید و به دهها دلیل دیگر درصدد هستید که در خانه کالری بسوزانید و صد البته پول کافی هم در اختیار دارید و بهدنبال وسیلهای مناسب برای خودتان و سایر افراد خانواده میگردید، قدری صبر کنید شاید مقاله زیر بتواند پاسخی به پرسشهای مطرح شده در ذهنتان باشد.
با وجود آنکه هر روز وسایل جدیدی وارد بازار محصولات ورزشی خانگی میشود اما در میان همه آنها تردمیل از محبوبیت بیشتری برخوردار بوده و بیشترین سهم فروش در بازار را دارد.اما چرا؟جواب آن بسیار ساده است زیرا تردمیل یکی از بهترین تجهیزات برای فعالیت درست قلب و اندامهای بدن است.
برطبق مطالعه انجام شده در دانشکده پزشکی ویسکانسین و یک مرکز پزشکی در میلواکی مشخص شده که تردمیل در میان تجهیزات ورزشی خانگی بیشترین میزان سوزاندن کالری را دارد. در این مطالعه کالری سوختهشده در یک تردمیل در مدت ۶۰ دقیقه به طور متوسط ۷۰۵ تا ۸۶۵ برآورد شده است. اما این رقم در سایر تجهیزات ورزشی در همان مدت زمانی به مراتب کمتر است. در دستگاه کوهپیمایی کالری سوزانده شده ۶۳۷ تا۷۴۶ دستگاه پاروزنی ۶۰۶ تا۷۳۹ دوچرخه ثابت با دسته متحرک ۵۰۹ تا۷۰۹ اسکی فضایی ۵۹۵ تا۶۷۸ و دوچرخه ثابت ۴۹۸ تا۶۰۴ محاسبه شده است. لازم به ذکر است که این مطالعه یکی از چند تحقیقی است که درآن تردمیل در میان وسایل ورزشی خانگی بهترین معرفی میشود.
اما چرا تردمیل؟
تردمیل دستگاهی است که هدف تمامیخریدارن خود _ اعم از یک مصرف کننده معمولی تا علاقهمندان به لاغری_ را تامین میکند. اما چگونه؟
۱)تردمیل میتواند از سوی همه افراد خانواده و در هر سنی مورد استفاده قرار گیرد. از طرفی شما میتوانید برحسب توان فیزیکی و نیازتان در آن فعالیت سبک یا سنگین داشته باشید.حتی برای آنها که نمیتوانند تعادل خود را بهخوبی حفظ کنند، دستههای تردمیل میتواند درحین راهرفتن از آنها محافظت کند.
۲)ازآنجاییکه سرعت تردمیل قابل تغییر است و از دور کند تا بسیار تند بهطور دستی یا خودکار تنظیم میشود، میتوان روی آن از قدم زدن بسیار آهسته شروع کرد تا بهتدریج قلب آماده شده و حرارت بدن بهحدی برسد که بتوان روی آن با سرعت زیاد راه رفت یا دوید.
۳)بیشتر تردمیلها را میتوان شیبدار کرد. افزایش شیب به کاربر این امکان را میدهد که بر فشار کارش بیفزاید بدون آنکه سرعت دستگاه را افزایش دهد.
۴)کار روی تردمیل نیاز به مهارت خاص و توان فیزیکی بالا ندارد. تنها کاری که لازم است روی آن انجام دهید، راه رفتن است یعنی قرار دادن یک پا جلوی پای دیگر!
۵)تردمیل ماهیچههای بزرگ در بدن شما را بهحرکت وا میدارد و باعث یک فعالیت عالی در ماهیچههای قلبی عروقی میشود. برای آنکه تردمیل سلامت شما را تضمین کند ۴ تا ۵ بار در هفته به مدت ۳۰ دقیقه یا بیشتر با یک شتاب متوسط روی آن ورزش کنید.
چگونه یک تردمیل خوب بخرید؟ اگر شما تصمیم دارید که یک تردمیل بخرید، در درجه نخست باید اطلاعات لازم را درمورد آن بهدست آورید. سپس در مغازههای مختلف مدلهای گوناگون را امتحان کرده و با یکدیگر مقایسه کنید تا به بهترین دست یابید! سعی کنید در هنگام خرید به خصوصیات زیر در دستگاهی که میخرید توجه کنید: ۱)بدنه:فولاد فشرده معمولا” مقاومتر از آلومنیوم اما سنگینتر از آن است و حتما” باید با مواد ضد زنگ پوشیده شود تا تردمیل زنگ نزند. ۲)دسته:محل قرارگیری دستهها در دستگاه مساله بسیار مهمیاست. اگر میخواهید تردمیلی بخرید که دستههایش در جلو یا در دوطرف دستگاه باشد، اطمینان حاصل کنید که دستهها شل نباشد و در هنگام حرکت یا دویدن شما به بازویتان نخورد. ۳)موتور:بیشتر تردمیلهای خانگی دارای موتور با جریان برق مستقیم هستند اما تردمیلهایی که برای باشگاههای بدنسازی طراحی میشوند ممکن است دارای موتور با جریان برق متناوب یا جریان برق مستقیم باشند. موتورهای با جریان برق متناوب در هنگام کار پرسروصداتر بوده و معمولا” نیاز به جریان برق اختصاصی دارند. ۴)قدرت موتور:قدرت موتور تردمیلی را که میخواهید بخرید کنترل کنید.اگر قدرت موتور دستگاه برحسب اسب بخار سنجیده شود اطمینان یابید که عدد آن بیشتر از ۱٫۵ باشد.دستگاهی که قدرتش کمتر از ۱٫۵ اسب بخار باشد ممکن است بهسرعت خراب شود. ۵)سرعت:بیشتر تردمیلها سرعتی بین صفر تا ۱۰ ساعت/مایل (صفر تا ۵/۴ ثانیه/متر) دارند.یک تردمیل خوب باید با شیوه راه رفتن شما که در آن احساس راحتی میکنید، هماهنگ باشد.یک سرعت شروع ۵/۰ ساعت/مایل(۲۰ ثانیه/سانتیمتر) یا کمتر بهدلایل ایمنی بسیار مهم است. ۶)تسمه:اطمینان حاصل کنید که درازای تسمه دستگاه بهحد کافی برای بلندترین گام شما مناسب باشد.عرض تسمه نیز باید بهاندازهای باشد که دست شما بهراحتی به دستههای تردمیل برسد. ۷)تحمل وزن:هر تردمیلی تا وزن مشخصی را میتواند تحمل کند.به یاد داشته باشید فشاری که از طرف شما در حین دویدن به دستگاه وارد میشود خیلی بیشتر از وزن طبیعی شماست.
۸)ایمنی در حرکت:بعضی از تردمیلها دارای گیرهای هستند که با اتصال به لباس ایمنی شما را در حین حرکت تضمین میکنند، بهطوری که اگر در هنگام راهرفتن یا دویدن تعادل خود را ازدست بدهید با تکان ناگهانی شما گیره از لباس کنده شده و دستگاه بهطور اتوماتیک خاموش میشود.اگر در زمره افرادی هستید که نمیتوانید تعادل خود را بهخوبی حفظ کنید یا کودک شیطانی در خانه دارید، از این ویژگی در تردمیل غافل نشوید. ۹)اثر ارتجاعی:محل حرکت شما روی تردمیل نباید حالت فنری یا ارتجاعی زیاد داشته باشد.این امر از لرزش و تکانهای شدید دستگاه در هنگام دویدن و راه رفتن سریع میکاهد. ۱۰)تنظیم شیب:روشهای متعددی برای تنظیم شیب تردمیل وجود دارد.از سیستمهای اتوماتیک گرفته که متناسب با ضربان قلب شما تغییر میکند تا روشهای دستی تنظیم شیب.در هنگام خرید تردمیلهای اتوماتیک مراقب باشید که تنظیم شیب آن پرسروصدا نباشد و سبب لرزش تردمیل در هر درجه نشود. ۱۱)صفحه کنترل:معمولا” بیشتر تردمیلها دارای یک صفحه کامپیوتری روی دسته جلویی خود هستند که از نوع ساده تا بسیار پیچیده تقسیم میشود.با استفاده از صفحه کنترل هرآنچه شما از تردمیل خود انتظار دارید، بهراحتی تنظیم میکنید.کارهایی مانند خاموش و روشن کردن و یا تنظیم سرعت انتخابی.البته قیمت یک تردمیل تحت تاثیر پیچیدگی صفحه کنترل است.بنابراین تنها آن چیزی را بخرید که مطمئن هستید بهطور مرتب استفاده میکنید. ۱۲)نمایشگر ضربان قلب:این بخش یکی از مشخصات اختیاری است.در بعضی از نمونه ها گیرههایی که به لاله گوش یا انگشت میچسبد، ضربان را محاسبه میکند که دقت آن کمتر از نمایشگرهایی است که با اتصال به قفسه سینه ضربان را محاسبه میکند.برای افرادی که ناراحتی قلبی دارند و نباید ضربان قلب آنها از حدی بالاتر رود وجود این ویژگی امر مهمیاست. ۱۳)قیمت:هرچند بهاندازهای که پول دهید، آش میخورید اما باید بهخاطر داشته باشید که اگر میخواهید یک تردمیل کاملا” اتوماتیک و با امکانات عالی و البته قیمت بیشتر بخرید، بهتر است عاقلانه تر عمل کنید.بهجای آنکه مبلغی گزاف صرف خرید تردمیلی با امکانات آنچنانی بکنید یک تردمیل خوب و معمولی بخرید و با پول باقیمانده شرایط لازم برای کار با تردمیل را در خانه خود فراهم آورید.اگر شما امکان و انگیزه لازم برای کار با تردمیل را به مرور زمان از دست بدهید هم پول و هم سلامتتان را به باد خواهید داد.
توصیه های پزشکی در مورد تردمیل ● چگونه باید از تردمیل استفاده کرد؟ تردمیل یکی از محبوبترین تجهیزاتی است که در باشگاههای ورزشی وجود دارد. استفاده از این وسیله کار مشکلی نیست اما بسیاری از افراد از این وسیله به درستی استفاده نمی کنند. یاد گرفتن طریقه ی صحیح استفاده از تردمیل می تواند اثرات مفیدی داشته باشد و امنیت شما را در هنگام ورزش با این وسیله افزایش دهد. انجام این کار مشکل نیست و تنها به ۱۰- ۵ دقیقه زمان نیاز دارد. ۱) با چگونگی کنترل تردمیل آشنا شوید: قبل از اینکه تردمیل را روشن کنید دستورالعملهای اصلی دستگاه را از مربی سالن سوال کنید و یا آنها را از روی کاتالوگ بخوانید. بیشتر تردمیلها مثل هم کار می کنند و شامل این موارد هستند: کارکرد دستی یا اتوماتیک،دکمه ی شروع و پایان، تعیین سرعت و شیب و میزان وزن بدن. ۲) ایمنی دستگاه را بررسی کنید: دکمه ی خاموش کننده ی فوری دستگاه را پیدا کنید. معمولا یک دکمه ی بزرگ و قرمز رنگ را که در وسط دستگاه قرار می گیرد به این کار اختصاص می دهند. ۳) در مورد سرعت مناسب اطمینان حاصل کنید: قبل از اینکه ناگهان بر روی تردمیل در حال حرکت بروید، در حالیکه دستگاه خاموش است در کنار تردمیل بایستید، برنامه ی کنترل دستی را فعال کنید و برای شروع سرعت تسمه را به ۵- ۳ کیلومتر در ساعت برسانید. ۴) آهسته شروع کنید: برای راه رفتن بر روی ترد میل ناگهانی اقدام به این کار نکنید. بهتر است که ابتدا در کناره ی دستگاه و نزدیک دستگیره ها باشید. دستگیره ها را بگیرید و به آرامی همراه با حرکت دستگاه گام بردارید. تا هنگامی که احساس راحتی نمی کنید به این کار ادامه دهید. وقتی به این شرایط عادت کردید می توانید به قسمت میانی تسمه رفته و دستگیره را رها کنید.
۵) با قدم زدن شروع کنید: با سرعت کم در حدود ۳ کیلومتر در ساعت شروع کنید. سر را بالا نگه دارید و به مرکز تسمه توجه کنید. در قسمت میانی نوار متحرک بمانید و از جلو رفتن و یا عقب رفتن زیاد خودداری کنید. ۶) گام مناسب خود را پیدا کنید: سرعتی که برای پاهای شما مناسب است را پیدا کنید. قبل از اینکه سرعت را افزایش دهید برای مدتی، با قدم زدن بدن را گرم کنید. ۷) یک برنامه انتخاب کنید: اگر یکی از برنامه های دستگاه را انتخاب کنید دستگاه مراحل گرم کردن، ورزش و سرد کردن بدن را به طور خود کار اجرا خواهد کرد. برای افرادی که تازه با ترد میل کار می کنند این روش مناسبتر و راحتتر است. ۸) قدم زدن، دویدن آهسته (جاگینگ) و دویدن را امتحان کنید: هنگامی که توانستید به راحتی راه بروید شروع به دویدن آهسته کنید و پس از آن با سرعت بیشتری بدوید. این کار به مقداری تمرین نیاز دارد. روشن شدن و خاموش شدن دستگاه ممکن است موجب احساس سرگیجه شود. بهتر است مراقب ایجاد شدن چنین احساسی باشید. ۹) وقتی که احساس راحتی کردید دستگیره را رها کنید: یکی از بزرگترین مشکلات استفاده کنندگان تردمیل این است که هنگام دویدن یا راه رفتن دستگیره ها را نگه می دارند. گرفتن دستگیره ها مشکلات زیادی را برای ورزشکار ایجاد می کند. برخی از این مشکلات شامل این موارد هستند: ▪ موجب کاهش شدت ورزش می شود در نتیجه کالری کمتری سوزانده می شود و منافع ورزش هوازی کاهش می یابد. ▪ حالت و وضعیت طبیعی بدن را به هم می ریزد. ▪ خطر کشیدگی عضلات را افزایش می دهد. ▪ هماهنگی و تعادل را کاهش می دهد. ▪ حس پروپریوسپتیو را کاهش می دهد. این حس، توانایی احساس موقعیت بدن و تثبیت آن در فضای اطراف است. ۱۰) استفاده از سطح شیب دار: شما می توانید شیب دستگاه را افزایش دهید به این طریق بدون اینکه سرعت گامهای خود را افزایش دهید ورزش بیشتری می کنید. اما باید توجه داشته باشید که دستگیره ها را نگه ندارید. گرفتن از دستگیره ها هنگامی که دستگاه شیب دار است، موجب می شود که آسیب بیشتری به وضعیت طبیعی بدن وارد شود. هنگامی که در سطح شیب دار راه می رویم به طور طبیعی مقدار کمی رو به جلو خم می شویم. گرفتن دستگیره ها در سطح شیب دار موجب می شود به بدن شما در جهت عقب نیرو وارد شود.
۱۱) متوقف کردن تردمیل: چند راه برای متوقف ساختن تردمیل وجود دارد. ▪ کاهش دادن تدریجی سرعت با استفاده از صفحه کنترل. ▪ فشردن دکمه ی بزرگ و قرمز رنگ که سرعت را سریعاً کاهش می دهد. ▪ به آرامی به کنار نوار متحرک بروید و دستگاه را خاموش کنید. دو روش اول برای افراد مبتدی که از ترد میل استفاده می کنند توصیه می شود. روش آخر به مقداری تعادل و تمرین نیاز دارد. موارد استفاده بیماران قلبی ریوی بیماران قلبی و ریوی با ورزش های ملایم می توانند ظرفیت هوازی ریه های خود را زیاد کرده و بر قدرت ضربان قلب خود بیافزایند. در نتیجه توان هوازی آنها یعنی استقامت و تحمل فعالیت آنها افزایش می یابد. بیماران دیابتی ورزش به بیماران دیابتی (نوع ۲) کمک میکند که راحت تر قند خونشان را کنترل کنند؛ زیرا افزایش سوخت و ساز بدن در زمان ورزش باعث مصرف سریعتر قند خون میشود. در ضمن ورزش حساسیت سلول های بدن را نسبت به انسولین افزایش می دهد. کمردرد(با کاهش مدت زمان تمرین و افزایش تعداد تکرار آن) افرادی که دچار کمردرد می باشند می توانند با کمک این دستگاه به ورزش بپردازند چون در تمرین با این دستگاه مهره های کمر بسیار کم حرکت میکنند. ولی باید مدت زمان تمرین را کم و دفعات آن را زیاد کرد. فشارخون در بیمارانی که به هر علتی دچار ضایعه عروقی و فشار خون هستند، ورزش هایی مناسب می باشند که زیاد باعث تغییر فشار خون و تنگ و گشاد شدن عروق نمیشوند. بنابراین ورزش های ملایم منظم و روزانه نه تنها مشکلی ایجاد نمیکنند بلکه از پیشرفت بیماری جلوگیری کرده و به بهبودی آن کمک می کنند. تراکم استخوان تمریناتی که در طی آنها به محور طولی استخوان ها فشار وارد می شود باعث افزایش استخوان سازی، جذب کلسیم از خون و افزایش تراکم استخوان می شوند. افزایش توان هوازی ورزشهایی مثل پیاده روی ، دوچرخه سواری و … باعث افزایش توان قلبی عروقی بدن و در نتیجه افزایش استقامت بدن میشود.
پیشگیری از آرتروز ورزش هایی که در طی انجام آنها نیروی ملایمی به صورت عمودی بطور متناوب به غضروف مفصلی زانو وارد میشود؛ از جمله راه رفتن و دویدن ملایم یا ورزش بادستگاه هایی نظیر تردمیل، استپر، اسکی ثابت و دوچرخه ثابت، باعث بهبود تغذیه غضروف مفصلی و پیشگیری از تخریب آن میشود. با توجه به این که تخریب غضروف مفصلی مهمترین عامل ایجاد آرتروز است، این ورزش ها باعث پیشگیری از آرتروز میشوند. کاهش کلسترول خون در آزمایشات مختلفی که توسط دانشمندان مختلف صورت گرفته است، بیان شده است که: ورزش منظم روزانه باعث کاهش میزان کلسترول مضر و افزایش مقدار کلسترول مفید خون میشود. کاهش وزن تمامی فعالیت های ورزشی باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و مصرف انرژی را در بدن افزایش می دهند. انرژی بدن از مولکولهایی به نام ATP تامین میشود. افزایش مصرف انرژی بدن باعث تغییر منبع تولید ATP از قند های ساده به چربیها میشود. مصرف بیشتر از معمول چربیها باعث کوچک شدن بافتهای چربی بدن، کاهش وزن و تناسب اندام میشود.
موارد عدم استفاده درد مفاصل اندام تحتانی درد در یک مفصل می تواند از عوامل مختلفی نشات گرفته باشد. از جمله؛ عوامل استخوانی، کپسولی، تاندونی و عضلانی و عوامل مربوط به رباط ها. در تمامی این موارد وارد آوردن فشار به مفصل و حرکت دادن آن باعث افزایش درد، التهاب و آسیب میشود. آرتروز زانو به ویزه در تردمیل های شیب دار حرکاتی که مستلزم خم شدن و باز شدن های پشت سر هم زانو می باشند در کسانی که به آرتروز زانو مبتلا هستند موجب آسیب بیشتر به باقیمانده غضروف مفصلی و صفحه ی انتهایی استخوان های این مفاصل شده و التهابات موجود را افزایش میدهند. حال اگر این حرکات قدرتی باشند، فشار زیادی بر مفصل زانو وارد می کنند، ضررشان بیشتر است. مشکلات تعادلی افرادی که دچار مشکلات تعادلی هستند نمی توانند سرعت حرکت خود را با سرعت دستگاه هماهنگ کنند و احتمال از دست دادن تعادل و آسیب دیدگی در آنها وجود دارد. اختلالات هوشیاری افرادی که دچار مشکلات هوشیاری هستند ممکن است کنترل دستگاه را از دست بدهند و آسیب ببینند.
با تشکر از وبسایت خوبتون و مطالب مفید
برای اطلاع از انواع تردمیلها و قیمت اونها میتنید به این وب سایت هم مراجعه کنید
http://piltanshop.com
بسیار مطلب خوبی بود به عنوان یک فروشنده میگم
سلام متشکر از مقاله خوبتون امیدوارم که بازم مقاله های خوب ازتون ببینم
برای دیدن مدل های متنوع تردمیل و انواع مبل های ماساژ و تجهیزات باشگاهی و فروشگاهی با بهترین و نازل ترین قیمت میتونید از سایت ما دیدن فرمایید با تشکر